kul med 118800

Datum:2011-02-19 Klockan:12:07:00
fråga: vem är nelliiej.blogg.se?
svar: "Nellie är en ung tjej vars morsa bor i Dals-Ed. När hon inte bloggar så hänger hon en hel del med sina jämnåriga polare, där det diskuteras det senaste inom trender, mode, killar eller pubertala problem i allmänhet.
Nellie ser tillräckligt bra ut för att inte behöva bry sig om utseénde, och hon skulle komma längre än vad hon någonsin själv kunnat tro om hon bara utvecklar sig själv inifrån. Vi tror på en mäktig framtid!
Mvh 118800
-
fråga: vem är nellie astrid kristina johansson?
svar: "Nellie är en ung tjej vars morsa bor i Dals-Ed, vad nu hennes morsa har med någonting alls att göra i det hr ovanliga sammanhanget. Vad Dals-Ed beträffar så är det till invånareantalet Västra Götalands läns minsta kommun (4 710 invånare sept 2010). Fast nu var det ju Nellie vi talade om här, hon förtjänar lite strålkastarljus hon också! Vi ser direkt att Nellie är en brud som kommer att kunna gå långt. Intelligens skall tas vara på! Ha det gött!
-
fråga: är nellie johansson fin?
svar: "Jarå, utan tvekan. Hon behöver verkligen inte oroa sig om sitt yttre utan bör fokusera sin fritid åt att utveckla sina talanger snarare än sitt utseénde. Hon är liksom naturligt fin, så när oron för det är ur vägen finns det oändliga möjligheter i hennes liv!
Mvh 118800
-
-

lalalalaaa, hej jag heter nellie och har inget liv tyyyyp :( fu. hade så tråkigt inatt och kunde inte sova p.g.a förkyldningen så 118800 fick underhålla mig..

Kommentarer
Postat av: Rebecka

funkar det verkligen?:O

sa dom så!? tuuuuuufuffft.

Datum:2011-02-19 Klockan:12:07:00
URL: http://flickanheterrebeckaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback