ROSA ELLER VIT !??

Datum:2009-04-30 Klockan:12:28:26

jag vet inte vilken som är snyggast ?,
så nu tar jag hjälp av er som läser detta, rosa eller vit?? :)

love! (aa'

Datum:2009-04-30 Klockan:11:17:26
Jag älskar gina tricot ! :o, höhö,  bästa klädaffären sådeså :))

shalala

Datum:2009-04-30 Klockan:11:07:06
shalala. somnade vid två inatt, de va typ bara jonte som va inne på msn men sen drygade han så jag orkade inte va inne, alla andra sov. vaknade vid halv tio idag. dom andra åkte till huset och grejade och jag är ensam hemma nu. Ikv'll ska vi nog till någon stuga som ligger vid kusten, där lotta och dom är, sova där inatt o så tror jag.
och jag vill inte få svininfluensan ! :o tänk så kommer den till sverige, nejj jag vill inte dö som ung (aa' , heheh.

Ha dt!<3, pussar :*


bilden är tagen igår innan skolan ^^,

                                                                                                                my heart wants to belong to your<3

feel good

Datum:2009-04-29 Klockan:21:45:25
Hejjsan .
har inte bloggat sen måndags?,, nu så ser ni att bloggen har förändrats och de är faktiskt alma som hjälpt mej :)) almafin.blogg.se . skoldagarna har vart kul ! ;D , igår va jag hos tandl.... i borås, sen fikade vi, mami köpte en tröja till mej på gina tricot och ett par sommarskor . Idag vare också skola och de va kul :)). efter skolan hämtade mami mej och vi åkte till ed ( + syskonen ), va väl framme halv sex eller nått. resten av veckan och helgen vet jag inte vad som händer.
la nyss in lite nya bilder igen.

Ha dt!<3, pussar :*


ny bild tagen idag ! , ( tröjan som köptes igår ) ..

bild

Datum:2009-04-27 Klockan:15:20:41

bilden är senn torsdags eller fredags(?).. mami köpte iaf de hårbandet till mig ( som egentligen är en sjal men jag brukar ta sjalar som hårband ^^, ) hehe . gillar den :>

KICKS

Datum:2009-04-27 Klockan:15:14:12

den här tidningen låg i brevlådan. mami är medlem i kicks och därför får hon hem kickstidningar, brukar inte kolla in dom men gjorde de idag och de fanns jättemkt bra tips i den ! :o, har inte tänkt på de innan. men kolla hennes smink på bilden, fint och helt naturligt. jag letar efter ett läppglans i skimrande rosa, guldig kajal och en ny foundation eller puder eller va de nu va.. som skulle vara bättre för hyn. ska kolla efter de imorgon när man ändå ska till borås :).

hem ljuva hem ( eller inte ! )

Datum:2009-04-27 Klockan:15:02:28

Hejj ! ,
vaknade vid halv nio av att mamma väckte mej och sa att jag va tvungen att gå upp för vi skulle åka hem till ambjörnarp. trist !. menmen.. satt väl i bilen från nio till halv tolv, stannade till sedan på mc´donalds i borås, sen hem, usch fy o blä !!, hehe :)), faktiskt inte kul att åka till amb igen.. inget kul här mer. Sitter här ensam hemma nu, mamma jobbar, nora och thelma är ute. Bara 2 dagar i skolan nu, ska faktisk bli lite kul att komma tillbaka och träffa alla igen :)). Nu har jag fått in dom nya bilderna till datorn också, duktig du är nellie ! (a) hihi.
jag har också märkt att allting har blivit grönt ute ! :o, nu märks de att våren är här ! (Y) . 

ha dt!<3, pussar :*
                                                    johanssonkallen.blogg.se  <-- kolla gärna in, de är det värt ! :), mamis och jockes blogg, där kan ni följa våran vardag och när vi grejar och renoverar i huset !, kommentarer gillar dom också (a) hihi :)).


 bild tagen av : nellie johansson ! ;p


denna dag !..

Datum:2009-04-25 Klockan:23:23:14
Hejj !.
jadu, den här dagen har vart i full gång kan man säga `? :p hahah, . började med att vakna vid nio tiden, duschade och gjorde iordning mej, sen tog jag mamma och jocke bussen ner till marknaden, åt frukost på ett ställe och sen mötte jag steffi, becka, olivia, sanna, och andrea :)) , gick med dom till tivolit och sen gick marknaden fram och tillbaka. Sen åkte jag med mamma och jocke till ikea i gbg, köpte typ säng, bord och lampor, när vi va klara så skulle jocke åka och pumpa däcken men jag och mamma satt ute och vänta typ en halvtimma på han och då va dt typ hål i 3 nya däck? ;o, men de gick typ ändå, men de tog tid för han skulle ta av alla däcken och sen sätta tillbaka dom o blabla, men sen när vi skulle packa in varorna så va de typ bordet? eller någon möbel som va för lång, och de va bara 5min innan ikea stängde så jocke va tvungen att springa in och hämta snöre och binda fast bagaget ? aja nått sånt, så jag fick sitta fram i mamis knä :p hehe,. sen tillslut va vi hemma vid halv nio som inte va riktigt meningen, om vi hade kommit hem i tiden som va menat så skulle vi vart hemma vid sju.. när vi kom hem grilla vi fisk och åt, kollade på tv. nu sitter jag här. imorgon ska man åka hem :(( , usch! . men går ju bara i skolan 3 dagar sen ledigt och då blir de att åka till ed på onsdag igen :). braa dag ! ;D
ha dt!<3, pussar :*

this day

Datum:2009-04-24 Klockan:19:53:30
Hejjsan ! :).  Dagen började med att göra iordning sig, åka till en träaffär?,målaffär,mataffär o.s.v, orkar inte räkna upp alla affärer vi gick in till ;p , men efter de va vi och fikade hos lisbeth, och vilda är så sööööt och rolig :D . Sen fick vi nyckeln till huset idag :), så vi åkte dit en stund och sen skjutsade dom mig till steffi :)), vi hoppade studsmatta, va inne på datorn, gick en sväng, hoppade studsmatta med hennes småsyskon, kollade i skolkatalogen :)), dt va kul, och vi ses även imorgon på marknaden :> , åkte hem sen vid halv sex, grillade, och nu sitter jag här. mamma och jocke sitter ute. Sen ska vi kolla på talang, ja eller mamma vill kolla på så ska det låta men jag och jocke vill kolla på talang så de blir väl lite av båda ;).
Ha dt!<3, pussar :*

så ser de ut..

Datum:2009-04-24 Klockan:11:05:45
Godmorgon för min del !, vaknade ganska nyss :p. Skulle solat sen idag men de blåser så ute så de blir nog inget med dt . Idag blire nog att va med steffi när hon slutat ^^, ikväll ska vi grilla :D, imorgon är de marknad :)) . Har inte så mycket mer att säga bara att jag är ur usel på att lägga in bilder o sånt :o , ska försöka bättra mig (a' men som sagt, man blir ju inte så lockad att lägga ner så mkt tid på blogg när man inte har någon snygg design ;) .

denna dag..

Datum:2009-04-23 Klockan:18:21:48
Hejj.
den här dagen har vart lugn, solade ute innan och de syns lite faktiskt :)), åkte sedan med och hämtade den nya bilen, gick in på karlsons också, mami köpte lite saker till mig som t.ex toffsar och en sjal som va röd med vita prickar, tänkte jag kunde ha den som ett hårband som jag brukar göra med sjalar ;p , köpte varsin tidning också när vi handlade, kom hem, satt ute och läste våra tidningar,hämtade jocke, och nu sitter jag här.  imorgon blir de nog att vara med steffi som sagt :> , resten av kvällen kommer tillbringas framför tv:n med en kopp te ! :) .

ha dt!<3,pussar :*
                                                                        vissa stunder känner jag mig värdelös, vissa stunder känner jag mig inte värd att leva, vissa stunder känner jag mig inget värd, men jag försöker förtränga och inte tänka på de. jag blickar framåt och lämnar de förflutna... <3

godmorning

Datum:2009-04-23 Klockan:11:17:02
Godmorgon.
vaknade vid kvart över nio, ellen ringde och vi pratade lite. Har nyss ätit frukost och ska gå ut lite sen tror jag, fint väder här i ed. Sen ska vi åka och hämta den nya bilen :)) . Imorgon kanske jag ska va med steffi ,.

Ha dt!<3, pussar :*

                                                   orkar inte vakna upp, vill bara sova igenom skiten, jag menar inte att jag ska dö :p haha,nejnej. dt är bara lite jobbigt just nu.. < 3 ,

...

Datum:2009-04-22 Klockan:23:18:03
Hejj.
jag vet inte vad jag ska säga.. mår väl sådär, huvudet bara snurrar, 1000 tankar rullar som en evighets film..
sitter nu i ed, ska bara va och ta de lungt vilket känns bra. marknad på lördag också :).  är hungrig och ska snart sova.
har inget mer jag har att säga,.

Ha dt! <3, pussar :*

så kan de va..

Datum:2009-04-21 Klockan:17:04:19
Hejjsan !, har inte bloggat senn helgen nu.
i söndags skulle jag ju lämna in datorn, men när jag satt där och sminkade mej och fixade håret så fixade jocke vårat 3-mobila bredband, så de funkade till hans dator och då kom jag på att vi kunde testa de i min dator också.. och va hände?.... jo de funkade ju ! :D , så de är inte fel på datorn :)) härligt ! slapp som sagt åka in till borås. skolan har annars vart bra, måndagar är ju inte så roliga .. menmen.
Jag är sjuk och mår som sagt inte bra, ska inte till skolan imorgon.. vill inte prata mer om de.
I helgen blir de marknad i ed ! :)) ska vara där i helgen, på fredag kanske jag kommer till skolan i ed och är med en stund. Kul med nya vänner också (a' ,
oo idag hade jag, stina och ellen världens skratt ! :o när vi skulle gå från hemskunskapen så är ju stina sån typ som gillar att prata på ett utländskt sätt ( typ som om hon har svårt för svenska) och hon låter så j*vla rolig xD så typ ropa hon på några som vi kände då och pratade sådär roligt så de slutade med att vi låg på marken och skratta ! x) omg va kul de va ! :)) , nej stina är inte rasist :p och inte jag och ellen heller iaf någon undrar.  bloggar nog i bilen imorn.
Ha dt!<3, pussar :*
                                                      klump i magen och nervositet ;s.. < 3 ,,
ny bild
kommentarer vore ett stort + !

designhjälp kanske !?

Datum:2009-04-18 Klockan:14:28:22
Nu behöver jag seriöst någon som kan vara så snäll och hjälpa mej med en design till min blogg ! , jag behöver inte känna dej på riktigt, bara du hjälper mej så vore de hur snällt som helst !
snälla du, om du är duktig på att designa så adda min msn [email protected]
bdb : nellieakj  .
tack på förhand ! <3

Verkligen inte på humör !

Datum:2009-04-18 Klockan:13:20:28
Hejjsan.
våran gosiga ögonsten har kattungar i magen ! :D när som helst känns de som om hon kommer föda (a), har lagt en handduk åt henne som hon hade förra året på samma plats så hon vet vart hon ska gå, så sött ! (a) , de är la de enda positiva i min värld nu..
Allt annat är bara skit ! , datorn har flippat ur ! , ingen vet vad de är för fel, pappa vill inte åka till borås idag och fixa den, men jag försöker dra med honom ändå men jag verkar inte lyckas.. så vi åker säkert imorgon, men jag är så jävla rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen ! :o vill åka nu !, jag får panik. jag menar hur kul är de att ha en massa hopp och förväntningar om att datorn ska funka när pappa frågade om de bara är att sätta i internet när vi kommer hem " jadå de är inga problem " säger han som jobbar på onoff , vafaan är felet då !? jag vill ju sitta inne på min dator, den lilla söta datorn, inte denna stora som inte är min, jag vill ha min egna ;s  .
Vet heller inte vad jag ska göra idag.. ville åkt till några ikväll men vet inte hur jag kommer dit. så de blir väl ännu en kväll här hemma.. mobilen funkar äntligen nu igen också, tack och lov . hittade usb sladde till kameran, så nu har jag kommit på 3 positiva saker, inget mer. Här sitter man osminkad och har inget mål att ta sig igenom idag, dagen bara går och de händer ingenting. De enda jag har i huvudet är min nya dator som inte internet funkar på, nej jag kan inte koppla bort de, inte förens jag har fått svar på vad som är problemet och hur vi ska lösa det. usch ! , jag va ju så glad igår att jag äntligen fått en egen dator som jag bara kunde fixa iordning, låta ladda den och sen sätta i internet, och vips så ska allting funka !, faan va soft de hade vart !, tänk om han där i butiken hade rätt -.- . jag vet jag sitter och skriver något som inte angår er och som ni kanske skiter fullständigt i men jag måste bara få skriva av mej.
hoppas ni andra har dt bättre än mig, pussar :*

ny bild !

jag är sååååå braa.. ( host * )

Datum:2009-04-16 Klockan:20:31:09

panik panik panik !  jag hittar varken usb sladden till mobilen eller kameran !? :O, jag har ju alla nya bilder på mobilen och kameran >< .. jag ska leta som as både hos pappa och mamma men inte just idag.. får la hoppas på bilder i helgen då..


TORSDAG

Datum:2009-04-16 Klockan:20:03:43
Hejj ! . jag har inte kunnat blogga, har inte haft dator men idag så kom jocke ( låtsaspappa ) och han hade dator med sig som tur var ! :)) , skolan denna veckan har vart bra fast inte så kul.. menmen man överlever ;) . igår va jag i svenljunga och bada med stina, de va en äcklig pedofil kille som kollade på mej och stina hela tiden och sen när vi skulle gå till omklädningsrummet så kollade han med en äckelblick och vinkade ;o, äckel.. idag trodde jag att jag va sjuk först, mådde illa, eller jag brukar vakna med illamående men sen efter ett tag går det över och som tur var så gjorde det de idag med, bara att jag har extreemt ont i nacken ! :o och jag vet inte varför.. Idag när jag kom hem så gjorde jag inte alls mkt, åkte med mamma till tranemo och handlade och lite annat sånt.. Så ringde pappa innan och fråga om jag skulle göra något speciellt imorgon efter skolan, och nej de skulle jag inte, så fråga han om jag ville följa med till borås, självklart ville jag de (a) men jag fick inte reda på vad vi ska göra "de får du se.." skrev han ^^, höhö.
nu äre 8 veckor kvar tills sommarlov, 8 veckor kvar tills jag flyttar och lämnar vänner och andra anhöriga... de låter sorgligt när man tänker så.. kommer säkert fälla tårar på skolavslutningen!? ;o , att lämna ellen är de svåraste. I helgen händer inget speciellt tror jag .. Snart kommer nog lite bilder hoppas vi ! :D.
Ha dt!<3, pussar :*

borås och längtan..

Datum:2009-04-13 Klockan:18:48:26
Hejjsan ! , vaknade vid tio idag. jag och ellen gjorde iordning oss och åkte sen till borås, staden som de alltid regnar i ? eller inte :p hahah, inte idag iallafall ;) . köpte ett par shorts från gina tricot , ett par skor från skopunkten och en näs piercing.  kommer kanske bilder på de sen. ellen köpte en fin tunika, jag har en likadan ;)  . Va ute med sara och ellen innan,, men nu har ellen åkt hem och sara också :( . ska också snart hem till ambjörnarp .  Imorgon är de skola och jag längtar verkligen INTE , nej usch. har vart skönt med lov utan att tänka på skolan, bara koppla bort de. jaja.. ca 8 veckor kvar till sommarlov, räknar vettu ;) , längtar också.
Hoppas denna veckan går fort, moahahah ! :D längtar till helgen (a) .
Nä nu ska jag åka hem ! ,
pussar , :*

påväg hem

Datum:2009-04-13 Klockan:02:12:43

jump

Datum:2009-04-13 Klockan:02:11:37

jump

jag och sara

Datum:2009-04-13 Klockan:02:08:39

me like too hoppa (a) hiho

Datum:2009-04-13 Klockan:02:00:33


kvällen med sara och ellen .

Datum:2009-04-13 Klockan:01:55:55
miih

new pic

Datum:2009-04-13 Klockan:01:50:00

de va den enda bilden jag tog med mobilen, tog med kameran men smarta jag glömde sladden ..

min kväll/natt

Datum:2009-04-13 Klockan:01:43:07
Hejj, eller vad man ska säga... heheh just nu är klockan 01.40 ^^,
va med sara och ellen innan ute, tog en massa kort som jag kommer lägga in sen. Va hemma hos catrin också till kl 21.15 . När jag och ellen kom hem tog vi ansiktsmask och bada :)) de va nice .
sen har vi suttit i mitt rum och flummat och chattat med jonte  . Ska snart sova. Ska till Borås imorgon, får se om jag hittar nått ;) . Puss och godnatt ! :*

jag är smart ! ( eller inte ) -.-

Datum:2009-04-12 Klockan:14:01:03
Nu är jag irriterad på mig själv ! jag har tagit en massa nya bilder med kameran, men när jag hade tänkt mej att ladda in biderna till datorn, jo vad hade jag glömt då?... jo sladden såklart ! den man kopplar in till datorn med kameran ! -.- aaargh va arg jag blir på mig själv.. så den ligger väl hemma i ambjörnarp i mitt rum någon stanns, så jag får be pappa åka och hämta den, måste nog ändå hämta min bikini..
Nu ska jag ut och sen kommer min korv ellen ! :DD <33

my day

Datum:2009-04-12 Klockan:13:02:51
Hejj ! . somnade i soffan inatt, pappa väckte mig sen vid halv tre. sov till halv tolv idag så fick lite smått panik när jag vakna, ville ju inte sova så himla länge, menmen. pappa och nora va ute. bara jag och min minsta syster hemma så jag duschade och åt frukost. Nu sitter jag här och dom har kommit hem. Mycket fint väder idag också ! :)) , så de blir väl att vara ute idag. Kanske ska sova över med ellen idag och de längtar jag efter för jag har inte träffat henne senn vi slutade skolan för lite mer än en vecka sen ! :o , ellen är min korv sådeså :)) . Nu ska jag göra iordning mig och sen gå ut !.
Ha dt bra ! pussar :*

godnatt

Datum:2009-04-12 Klockan:01:03:17

snart ska man krypa ner i sin sköna dubbelsäng heeelt ensamt oc heeelt underbart för nu är jag trött !
godnatt :*

ny blogg !

Datum:2009-04-12 Klockan:00:58:05
Hejj ! :)) . Nu har jag ny blogg och hoppas att jag inte tappar lusten att skriva som har uppstått innan, men om folk läser och kommenterar så kommer jag självklart att fortsätta och om jag trivs förstårs, men först vill jag bara hitta någon som är bra på att designa bloggar isåfall hade jag velat ha hjälp med de :)) .
Har inte så mycket mer att säga nu mer än att klockan är 00.59 ( natten mellan lördag-söndag ).
Ha dt!<3, puss

Välkommen till min nya blogg!

Datum:2009-04-12 Klockan:00:42:54


RSS 2.0