sminktips .

Datum:2009-05-24 Klockan:20:46:35

i förrgår provade jag lite nya varienter att sminka sej på, och en del har undrat hur jag sminkar mej och vill veta hur jag gör, så istället för att skriva samma till dom om och om igen så delar jag med mej de till alla :) .
Först tar jag foundation , tar sedan puder på det, sen väljer jag t.ex rosa eller gul ögonskugga och placerar den på typ ögonvrån och neråt och en bit uppåt, så ögonskuggan  ( som om man ramar in halva ögat ) , se bild nedan, sen tar jag svart kajal antingen där uppe där nere elle båda, sen mascara ! :)


ni kanske ser den rosa ögonskuggan där ? :) man lägger den runt ögonvrån och resultatet blir mkt bra ! iaf på mej :)


seg segare nellie :)

Datum:2009-05-24 Klockan:20:15:48

Hejjsan !
Idag har jag vart enormt seg ! , först vaknade man vid 10.37 , åt frukost vid halv tolv, gjorde iordning mig kl två ! ;o knappt någon idé menmen .. åkte till lena och fikade, sen hem till farmor och farfar och äta, lämnade av syskonen hemma hos mamma, men jag stannar i tranemo en natt till eller två :)) . Handlade på ica och nu sitter jag i stort sett här ! :) . Jag har märkt att de går upp lite för bloggen nu även ifall jag har världens fulaste design men de kommer en mkt snyggare snart jag lovar ! :) . Invigde en del av mina nya kläder idag också, härligt ;) , haha. Imorgon är de ny skolvecka :(( , nejj usch vill verkligen inte ! , men de är inte länge kvar till skolavslutningen ! :D . På torsdag åker vi till liseberg också ! längtar dit en aning ^^, .
Ha en fortsatt bra kväll !
 Puss :*



tagen idag


borås och stina = tummen upp !

Datum:2009-05-23 Klockan:20:42:13
Hejjhejj ! :)) .
Igår va vi hos lena och grilla. gick hem kl ett på natten.
Idag gick vi upp kl åtta för att åka till borås, hämtade stina, åkte först till knalleland, hittade en massa fint men tyvärr ´kan man ju inte köpa allt :), åkte sen till stan. Gick in i uvx och där har dom såååå coola smycken ! , såg även navelpiercingar och blir bara mer och mer sugen, vill ta hål nu nu nu nu nu !! (aa' . Sen fick vi åka tillbaka till knalleland till gina tricot igen för dom hade inte de vi sökte efter i stan.
Men de blev iallafall en näspiercing, 2 ögonskuggor, en boddy, ett par jeanstights och en svart midjekjol ( se bild nedan)
Sen när vi kom hem va jag en liten stund med stina och nu har hon gått hem tråkigt nog :( . vet inte vad som händr ikväll... ingenting tror jag ..

Ha dt! puss :*

new information !

Datum:2009-05-22 Klockan:13:45:36
Hejjsan !
Orkar inte skriva om veckan, men jag kan ju säga att skolan har vart som vanligt, hemkunskapen alltid kul på tisdagar :). Gick bara till onsdag denna veckan, skönt de ! . Sov över med ellen onsdag til torsdag, alltid lika kul och alltid lika mkt flum :)) Vi va nere på sjön på kvällen, sov på altanen, doppade frukt i choklad <3 . Åkte sen till pappa på torsdagen, ellen åkte till olofsbo, syskonen åkte till halmstad med farmor och farfar. Så de blir bara jag och pappa i helgen, ganska skönt utan syskon ibland ;) .
Idag har de inte hänt mkt, Sen ska vi åka och sola och bada, sen grilla hos lena och dom :)).
Igår städade jag också och tjände pengar ! imorgon åker jag och pappa till borås ! :D <3

Ha dt!, puss :*

                                         jag är trött på att ha denna designen ! -.-

jag ska göra det och jag kommer göra det ! :)

Datum:2009-05-16 Klockan:20:52:51

Jag ska göra det ! :) ,


glömde säga ! ...

Datum:2009-05-16 Klockan:19:29:01
.. Jo jag glömnde faktiskt skriva innan att när vi kom in till ikea va de fullt med folk och jag och mami fatta inte riktigt varför .. men sen när vi gick upp på andra våning fatta vi ju x) , jo de va så att jätte många skådeslepare va där ! skådespelare från göteborgs teatern , vi träffa alltså massor med skådisar , som t.ex han som spelar huvudrollen i  Van Veteren , han som spelar pappa i " som man bäddar " , faktiskt ganska häftigt och coolt ! :)) , de va en massa filmkameror där också, så kom de fram 2 kvinnor till oss och började prata med oss om typ vad vi tyckte om teater och lite sånt, och den ena hade en filmkamera så vem vet, man kanske kommer med på tv (a) , jag och mami kan konsten att komma med i tv / radio / tidningen .
De första som hände när vi va på marknad för ett tag sen va att komma med i tidningen, stackars Lotta som bott här i nästan hela sitt liv och aldrig fått vara med i tidningen på 20 år ! :) hahah .
Så ja, hela ikea va fullt med skådisar, någon mer än jag som va där ? :)

shit , what happened ! ..

Datum:2009-05-16 Klockan:17:44:24
Hejjsan ! .
ursäkta designen , jag saknar den andra ;( , hjälp mej ! .
Idag har vi vart på ikea, detta är inte min dag precis, Har vart hungrig och trött de mesta av dagen, tråkig är dagen också ! finns inget att göra här uppe i huset ! , alla bara grejar, helt tomt här inne, bara en massa verktyg .. inget finns att göra och snart dör batteriet till datorn också ! ;O .

Eftersom jag är vääldigt bra på att läsa/bevaka/kommentera andras bloggar , så skriv gärna till mig om du vill att din blogg ska få fler läsare/bevakare/kommentarer . Har du även tips på bloggar så skriv till mig ! :) .

Ha dt ! puss :*

new pic

ett ganska bra tag sen,men...

Datum:2009-05-15 Klockan:19:53:44

hejj !
Jag fick en frågan för ett tag sen varför jag inte bloggat nu på ett tag, och de har jag ett svar på : min design har försvunnit ;o vilket gör att de inte är kul att blogga när den inte är fin, och så stör jag mej på dom 3 bilderna högst upp, jag har en massa nya bilder som hellre skulle passat bra där. hoppas verkligen yenny kan hjälpa mej att fixa tbk designen så jag kan ta tag i bloggandet lite nu.
candyeyes <--. bilddagboken .

Men iallafall, de har inte hänt så mycket nytt. Huset är färdigtapetserat och mitt rum är sååååååå fiiint ! ;D , kommer bilder senare. Är i ed nu, åkte hit igår. Innan va jag med steffi, vi gick till pizzerian och åt pizza :) , sen hem till henne och va inne på datorn och hoppa studsmatta .
Nu ska vi grilla :)

Ha dt ! pussar :*



bilden kommer ifrån helgen med stina och ellen, kan se massor med mer bilder på bdb , på datumet 8maj elr 9maj ?^^,


söta små ungar :]]

Datum:2009-05-07 Klockan:21:04:15

Hejjsan.

Måste börja med att säga att igårkväll mellan 20.00 - 21.00 fick våran underbara katt 3 kattungar !! :D så jääääävlaaaa söta asså ! (aa'


inte så bra bild men de är en som är typ orange/vit , en som är randig ( den i mitten ) och en helsvart , ;D
hade svårt att somna sen igårkväll ^^

jaja tillbaka till dagen,

idag va skolan helt okejj :), hade prov som gick ganska bra tror jag :).

efter skolan följde stina med mej hem en stund, planerade lite inför helgen ;D

nu sitter jag här. Imorgon ska jag,stina och ellen (?) sova hemma hos mej ensamma :)) ska bli kul de, laga tacos ? (aa' ,

nu ska jag kika lite på matten inför matteprov imorgon ;).


ha dt!<3, pussar :*


                                  jag tänker på dej hela tiden dag som natt,.


:D

Datum:2009-05-06 Klockan:19:17:51

Innan smsade jag jocke och frågade om mobilerna hade kommit, och ja de hade dom ! :D, men jocke kunde inte skicka dom för då skulle mobilen kommit på måndag. men typiskt tråkigt att vänta ända till söndag tänkte jag..menmen. sen ringde jag och pratade lite med mamma, hon sa att hon hade en överraskning till mig och jag tänkte på vad de kunde vara men kom inte fram till något... och sen när hon kom hem hade hon en liten kartong med sej och när hon öppnade den så va de den rosa mobilen !! :D :D snacka om att bli överraskad ! och jocke visste ju redan att jag skulle få den idag (aa' , hehe, jaja, blev mkt glaaad iallafall ! :)).

Har nyss vart och hämtat negerbollar ( sry om de är ngn som tar åt sej, men vaddå liksom.. ) som jag har gjort ;).

imorgon ska jag till skolsköterskan så slipper engelskan, skönt de :)). :*


onsdag,regn och kallt!.

Datum:2009-05-06 Klockan:16:32:18
hejj!, ja den här dagen kan man beskriva som : regn,kall och tråkig. Idag har de regnat typ hela tiden. Dagen började med syslöjd, gjorde inte så mkt, prata mest med dom andra :p, biologi, so, lunch och spanska, men när vi skulle gå till spanskan så skjutsade ellen mej och sara på saras cykel som vi brukar x) hennes pakethållare är helt nertryckt nu (aa' hahah, men iaf, när ellen skulle cykla över så kom de en lastbil som typ inte stanna och ellen tänkte typ bara "äh de är la inget farligt" och fortsatte att cykla på och vi höll faan på och bli påkörda xD hahahaha, eller asså den som körde såg ju oss men alla bara glodde på oss ( kändes de som iallafall (aa' ), och de gör så j*vlaaaaa ont i röven när ellen cyklar på gupp och hon vet att jag och sara hatar de så bara för de så körde hon på ett extra stort gupp idag!, vi har kom på att ellen ansträger sej cyklar och njuter av en mjuk sadel, Sara blir döv ( eftersom jag skriker när eller cyklar på en massa gupp ) och jag får ta smärtan ;). fick LISEBERGSLAPPAR idag! :D:D:D, åker kl fyra och är hemma 00.30, läätt att jag ska åka med ! :D.
 efter skolan åkte jag med bussen hem, pluggat matte och biologi nyss. Här hemma är de iskallt ! ;o 16grader här inne!! :O och de är lag på att man ska ha minst 18grader, så jag blev så irriterad på den där kjell som äger macken och sa till han att han får sätta på värmen för de är bara 16grader och han bah " jaha men egentligen ska man inte ha värme på vi den här tiden men jag får la släppa på lite värme då" , hur korkad får man va !? , min mami betalar faktiskt hyran och då ingår värme i minst 18grader ! , är de kallt så måste man ju få värme så man slipper frysa 24/7 , jaja.
nu ska jag äta :).

Ha dt!<3, pussar :*


vill att mobilen ska komma nu!!..

pierca naveln.

Datum:2009-05-05 Klockan:20:56:04



vill ta hål i naveln ! (aa'

någon som har gjort de och som kan säga lite hur de gick till ? ;p


tisdag!

Datum:2009-05-05 Klockan:20:53:35

hejjsan. skolan idag va ganska seg, fick tillbaka biologitestet idag och de gick mkt bättre än vad jag trodde! :o, hahah hade inte ens pluggat i förväg eftersom jag hade vart sjuk och fick reda på att vi hade test samma dag som jag va tillbaka, menmen, de visar ju hur mkt kunskaper jag har utan att läst på ;) hahah. slutade två idag, men de va en ny busschaufför som sa att den inte gick ända till ambjörnarp, inte så konstigt han va ju ny och kan väl inte sånt -.- men vägrade tro på oss som ville åka med. Men jag han haffa upp stina och ellen så vi gick hem till stina. Gjorde inte så mkt men vi hade ändå kul :). åkte med trebussen hem. Har vart ensam hemma hela dagen nu, mami slutar nio.
I helgen blir de troligtvis röjj med stina i halmstad eller i tranemo? ;) HAHAH.
vill att mobilen ska komma ! .


Ha dt!<3,pussar :*


softiiis (a)

Datum:2009-05-04 Klockan:21:15:12

just nu sitter jag med datorn i knäet och kollar på spårlöst :),riktigt soft (aa' (bilderna är tagna ikväll)
denna veckan beräknas att mobilen ska komma :D,
annars är de mesta bra.
              


miss someone to hold on <3...

god frukost/kvällsmat

Datum:2009-05-04 Klockan:21:02:12
mumsi (aa'

bilder värda kommentarer

Datum:2009-05-04 Klockan:20:57:05
bilden är tagen i torsdags!

bilden är tagen idag!

även denna tagen idag :p

nya solglasögonen

Datum:2009-05-04 Klockan:20:49:25


va tycks då va :D ..

rubrik

Datum:2009-05-04 Klockan:17:54:56

Hejjsan ! :), igårkväll vid kl nio så satt jag och skrev på bloggen men precis när jag skulle spara&publicera  så hackade datorn och jag var tvungen att stänga av  -.- , så typiskt. menmen, igår hade jag premiär på att sova på mormors altan ;p, med mina syskon, de va bara 6grader på natten men eftersom vi hade mjukisbyxor och tjocktröjor på oss + dubbeltäcke så frös vi verkligen inte! de va mysigt att sova där ute :), man får känslan av att sommaren och värmen snart är här när som helst.

Idag va de skola som vanligt, skolan va la okej, frös som bara den på idrotten idag! ;o blåste massor. Efter skolan följde ellen med mej hem till pappa. ensamma hemma. Vi åt tacos och satt vid datorn och typ skrattade hela tiden (aa' haha. Men nu har hon åkt hem och jag ska snart ta 18.15 bussen till ambjörnarp. har även börjat använda mitt löshår nu igen :')), har de idag uppsatt i en vanlig toffs, vilket jag gillar!.

bloggar mer ikväll.


Ha dt!<3, pussar :*


britney spears kommer till sverige !

Datum:2009-05-02 Klockan:21:28:04
Åh jag läste i tidningen häromdagen att britney spears ska ha konsert 13:de juli i sverige ! :o , åå  jag vill gå på hennes konsert !. hon har vart min idol så länge jag kan minnas, kommer ihåg en massa gammla låtar ifrån henne som jag brukade lyssna på. Och crossroads, bland dem bästa filmerna !, jag kan se den om och om igen. go brittan ! ;)
hon äe grym! <3


lördag !

Datum:2009-05-02 Klockan:19:23:33

Hejjsaan ! :)) , jag gillar min design (aa' hihi. Idag vaknade jag av att mami grejade med frukost i köket, åt frukost och sen snabbt åka till huset och greja. Hoppade studsmatta där men idag har de inte vart så varmt, jag mitt smarto glömde ju kofta så jag har frysit hela dagen typ. skulle gjort rent skåpen i huset men blev inte av :p så gör de imorgon och för pengarna ska jag köpa dom solglasögonen som jag nämnde igår om :). Imorgon ska man åka hem också :(, inte kul och måndag skola (N), jaja, veckan går fort hoppas jag. Mormor och morfar kom idag också :). Men nu ska jag äta!

Ha dt!<3, pussar :*


tack eller vad!? :)

Datum:2009-05-01 Klockan:23:41:59
tjeeenareee ! :D, ikväll har jag gjort nada :) typ heheh :p, kollade väl lite på tv,grillade och sitter här, och kolla in min blogg? :D erkänn fiiin va va va :D , tack yenny :] den är inte riktigt klar men hon fortsätter imorn. Äntligen ngn som kunde vara så snäll och göra min design utan att dissa :o, höhö. men ska snart sova. natti natti :*

...

Datum:2009-05-01 Klockan:16:43:34
Hejj.
igårkväll tillbringades kvällen/natten i fjällbacka hos lotta o dom i deras stuga, dt va kul :)), hoppade typ studsmatta på natten ^^,. somnade vid 02.00 . Idag har vi vart i huset och grejat och nu är även studsmattan uppe ! :)) , jag har lärt hampus ställa sej på fötter efter volten och har snart lärt thelma volt också (aa' så duktig jag äär (y) . Åt nyss magnum strawberry white, godaste glassen typ jue :D . innan när vi va på karlssons såg jag as snygga solglasögon ! ;o som jag typ måste köpa, de fanns i rosa,röd och gul (a' ), har ännu nyare bilder men datorn cpade innan så lägger in dom ikväll. nä nu ska jag hoppa studsmatta ;).

ha dt!<3,pussar :*

smeexiiii(a' snart är den miin ;)

RSS 2.0