I've learned so much from my mistakes.. I'm thinking of making a few more

Datum:2011-09-30 Klockan:18:41:05
Hade lite sovmorgon eftersom min provtid startade 10.15. Har nämligen haft praktiskt prov i ansiktsbehandling som gick toppen. Fikat världens godaste kanelbullar och druckit världens godaste té på fiket 'tant grön', fikat ännu lite mera i skolan vi fikar varje fredag då alltid någon i klassen ställer upp på att baka något :)). Sminkat på eftermiddagen och sen slutade vi. Ganska sena dagar på fredagar så kom hem vid fem. Vi ska snart åka hem till emelie och provsminka hennes syster och hennes kompis eftersom vi tog hem våra sminkboxar över helgen ska prova lite på mamma imorgon som är här och hälsar på med. Packa, städa och prova färga mitt löshår ska jag göra nu! See you soon pusss :*
sminkning på g.

people will hate you, rate you, shake you and break you. but how strong you stand is what makes you.

Datum:2011-09-29 Klockan:19:58:41
Internet krånglar som tusan och jag får daaaaamp. Men aaaja inget speciellt kul händer i mitt liv just nu, mest skola-hem-sova och så vidare. Börjat att arbeta mer med make up i skolan nu, lärt oss grunderna och jobbar nu med ögonskuggor gillar min skola grymt mycket och saknar absolut inte tranemo! , Helgens planer är inbokade, imorgon träffa mamma och resten av familjen, provsminka, vara med emelie. Lördag överraskningskalas, träffa isak. Lite sådära info om vad jag kommer ha för mig, ska försöka ta lite nya bilder, känner att mobilbilder på mestadels mig och emelie börjar bli rätt uttjatat he-he :).
bilder från igår:

idag:



Nehe emelie har börjar steka pannkakor här hemma så ska ta och hjälpa henne nu! Blir en sväng till ica sen och bänkade framför Idol. Finfint. pusss

Karma is a bitch, and life's her sister. '

Datum:2011-09-27 Klockan:22:43:47

110927

Datum:2011-09-27 Klockan:22:11:37
Dryg dag i skolan igår. Fikade på fiket med ellen, emelie och en föredetta klasskamrat genom högstadiet. Va så grymt trött sen så jag och emelie verkligen decka på soffan hos mig igårkväll. Hade sovmorgon och bara två lektioner idag, träffade mormor inne i stan så tog en fika med henne. Och nuuuu tänkte jag kolla på modelljakten som jag missade igår. Jepp typ lite såhär har dagarna sett ut därav min lilla frånvaro :).
pusss.

hemska drömmar..

Datum:2011-09-25 Klockan:22:42:43
Alltså HAHA hittade en klockren bild på weheartit nyss! Kommer ni ihåg förra söndagen när jag skrev att jag hade drömt att emelie och mamma hade cancer och skulle åka till sjukhuset och få en spruta så att dom skulle dö? Drömde exakt samma inatt fast om isak, fast att han hade tarmfel och han skulle få en spruta så att han skulle somna in. Natten till söndagen precis som förra helgen. Fattar ni hur äckligt?! Hoppas inte detta betyder att något hemskt kommer att hända mig inom kort.. hiho :')

110925

Datum:2011-09-25 Klockan:20:12:50
Åkte från min störda ♥ pojkvän vid halv sex nån gång :) gick ut en stund med sara och nyss kom ellen hem till mig, hon sover här inatt nämligen för hon har sovmorgon imorn. Lite söndagsångest som vaaaanligt, hehe. Känns så tungt att ha en hel vecka framför sig. Aaaaja nu ska vi äta en mega kvällsmat och slå oss ner i soffan framför någon film :). pusss.

skinny love

Datum:2011-09-24 Klockan:17:11:15
Ångesten som uppstår när man vaknar och ser att klockan står på 13.30. Faaaack. Klockan har precis passerat 17.00 och jag har precis gjort iordning mig och ätit frukost aka middag. Menmen shit happens och sömnen var ganska så behövlig :). Sitter i skrivandes stund och lyssnar på musik, kollar lite på nelly.com och såklart standard facebook. Åker till isak ikväll så hörs väll imorgon om jag inte slänger in ett inlägg innan jag åker. pusss!

chillig fredag

Datum:2011-09-23 Klockan:23:41:24
Mycket bra bio och en tröja rikare. Håller dock på att leta ihjäl mig efter ett par militärgröna jeans och någon höstjacka. Kom hem vid nio och lägenheten va tom, så kallade hit sara så vi kollade en del Full Frys avsnitt, trevligt med andra ord ja :). Ska ta och lägga mig i sängen och titta på Spy kids 1 nostalgi! haha. natti :*

första bas sminkningen

Datum:2011-09-23 Klockan:12:30:00

Första bas sminkningen på emelie.
Äntligen har vi kommit igång med sminkning i skolan! Precis lärt oss baserna idag och lär fortsätta fram tills i eftermiddag! så himla kuuuuul då vaaa :)) † peace

lml

Datum:2011-09-23 Klockan:11:41:47

Hann inte blogga igår. Kom hem vid halv sex, sen åkte vi och hämtade isak så han sov hos mig inatt. Sitter i skolan nu och har lunchrast. Lär återkomma sent ikväll eller imorgon för efter skolan väntas lite shopping med sara och emelie och sen bio! :)

pusss



gladis

Datum:2011-09-21 Klockan:22:44:26
Blir så glad när människor länkar min blogg, lånar mina ord etc. och statistiken bara ökar. Förstår egentligen inte varför haha? Men aaja väldigt kul ändå :). Ska ta och stänga av datorn och sova alldeles strax tidig morgon imorgon också, suck. natti :*

om jag hade pengar för tillfället så..

Datum:2011-09-21 Klockan:22:28:12
halsband från h&m resten från nelly.com . Vill. Ha.

110921

Datum:2011-09-21 Klockan:20:46:28
Usch jag har känt mig jättesur idag, har bara velat åka hem och dra täcket över huvudet. Men det vände framåt kvällen efter lite bra nyheter.
Lite stolt över mig själv att jag inte presterade sämst på idrotten innan hehehee :) så duktig är jag. Precis reserverat biobiljetter åt mig och emelie eftersom vi ska på premiären på Crazy, stupid, love på fredag! älskar att gå på bio :'). Nej nu ska jag ut och ta en liten promenad vad händer med mig egentligen???

pussss.

klotter

Datum:2011-09-21 Klockan:00:12:18
Faa-an va sur man blir när man skrivit ett inlägg och sen laggar datorn och man måste skriva om. åh.
Meen, blev en lång promenad med sara, skönt med lite sara-humor, våra munnar gick ju ganska så non stop om vi säger så :) hehe men trevligt! Dock väldigt kallt och regnigt ute så tog en varm och lång dusch när jag kom hem. Sitter just nu och äter pappas megagoda lasange jag har en tendens att äta väldigt sent på kvällen,tydligen inte alls så bra kanske. Ska ta och mumsa i mig dom supergoda negerbollarna vi bakade innan med hihio :))).
Imorgon ska jag upp megatidigt 06.00 så borde verkligen sova vid de här laget, och på tal om morgondagen så känner jag inte alls för ett konditionstest på idrotten åh :( bara tanken på att springa runt i borås i spöregn får mig att vilja lipa som en 3åring. okej kanske inte så illa, men nästan haha. Aaaaja, jag och emelie tar väll oss igenom det tillsammans, vi har nämligen noll kondition så vi ska vara glada om vi kommer fram till målet iallafall!
Känner nu att det bara blir en massa såntdär lamt onödiga saker nerklottrat här, men det känns som att man tänker bättre på kvällen när man är ensam? Kanske bara jag med mina små konstiga fasoner men så kan det va!
Nej nu ska jag ta och sluta skriva och istället ta itu med mina 10 stycken som vill spöa mig i Wordfeud! Sad story, men vissa lyckas ganska så bra med det :( haha.
en bild på sara mig och ellen från en liten små galen kväll för snart ett årsen tiden går fort!!
pusselipuss och nattinatti :*


what to do

Datum:2011-09-20 Klockan:20:08:00
Bakningen gick ju..bra. lite smet här och där,lite på mig,lite på emelie och lite i köket HA-HA .
nähä nu ger jag mig ut för en liten promenad med en saknad sara! xo

baka liten kaka

Datum:2011-09-20 Klockan:17:13:47
Kom äntligen hem vid fyra, mina homies ellen och emelie är här och vi ska baka negerbollar nu :):):))
minnen ifrån nyårsafton!

pusspussss

in your arms

Datum:2011-09-20 Klockan:09:28:00

letting go is hard, but sometimes holding on is harder.

Datum:2011-09-19 Klockan:22:25:57
Kul att statistiken ökar :). Ska ta och sätta på nån film, fortsätta sakna lite människor och ringa emelie, känner att jag behöver prata med någon just nu. Börjar inte förens vid 11 imorgon så hoppas på en utvilad nellie utan en massa hemska galna drömmar inatt. natti :*

He's not the only guy in the universe, but he's the only one that matters.

Datum:2011-09-19 Klockan:17:39:27
Dryg dag och ville bara hem och sova. Kom äntligen hem tillslut vid halv fyra. Suttit och tittat på top model, pratat i telefon med mamma som berättade att hon också drömt att hennes mamma aka min mormor dog och hon skrev avskedsbrev o.s.v. exakt samma natt som jag drömde detta som jag skrev om igår ! Alltså lite läskigt ändå väll :). Menmen, ska ta och läsa nya solo tidningen som låg i brevlådan när jag kom hem.
pusss.

om skönhet mäts i tid så skulle du vara en evighet.

Datum:2011-09-18 Klockan:22:22:05
Efter att ha nästan sovit bort hela dagen, kollat på en kass film och lite så, så tog jag tag i mitt oerhört stökiga rum. Tog mig två timmar att få det städat, nu kan man iallafall komma in i rummet utan att trampa på något. eh lätt värt nu iallafall :). Ellen kom för ett tag sen, suttit i köket och pratat massor, och klart spelat wordfeud känner att jag inte behöver nämna det längre för de tillhör min vardag nu för tiden ha-ha :'). Får väll ta och försöka sova snart om man ska orka upp imorgon, taggar inte det minsta till en ny skolvecka vill ha mer helg!! natti ♥
spola tillbaka tiden tack.

if you could be anywhere, where would you be?

Datum:2011-09-18 Klockan:15:36:31
Jag och emelie somnade i soffan vid halv tre inatt till step up3, vaknade efter en sjukt äcklig dröm! Drömde att emelie och mamma skulle sövas ner på sjukhuset för att dem hade cancer, jag skrev avskedsbrev och allt, typ "snälla lämna mig inte här själv. Det kommer vara så tomt utan er, lova mig att vänta på mig och lova mig att vara min skyddsängel ända tills vi ses. Älskar er och ska leva för bara er" . kändes så verkligt att jag vaknade och hade lipat i sömnen. Alltså de va galet. Tror jag drömde detta för att jag och emelie satt och diskuterade detta häromdagen, hur det skulle vara om man förlorade någon närastående. Tror inte man kan förklara hur det är om man inte upplevt det själv. Det har hänt och man har läst så mycket om människor som förlorar någon dom verkligen tyckte om, hur dom försökt förklara hur hemskt det är. Följer en blogg om en som förlorat sin dåvarande pojkvän. Det gör så ont att läsa det hon skriver, men ändå hur himla stark tjejen är! Menmen, som tur är var detta bara en dröm, tycker synd om dem som varit med om sånthär på riktigt.
Blev väldigt mycket nerklottrat nu känner jag. Men ville bara dela med mig av detta : ).
.
Men om något helt annat, så kan jag tala om att denna dagen ska jag absolut inte göra något annat mer än att ligga i sängen och titta på filmer.
pusss.

prove to me that you care

Datum:2011-09-17 Klockan:22:28:35

a pretty face doesn't mean a pretty heart

Datum:2011-09-17 Klockan:17:48:50

Mysig och trevlig kväll hos isak, åkte hem vid halv fyra. Spelat wordfeud nästan hela tiden dagen! Gissa vem som vann? jag heheee. Hämtade emelie på vägen och åkte sen hem till lena för att vara barnvakter till min kusin ikväll, ska strax ta och laga lite tacopaj.

från igår

                                                                           pusss .


110916

Datum:2011-09-16 Klockan:17:29:14

Fotografering, ansiktsbehandlingar, lunch, lite grupparbete och fika. Typ så har min dag sett ut. Ganska så okej :). Ska ta mig en dusch, packa och bara vänta på att pappa ska komma hem så han kan köra mig till isak. Hörs imorgon ellet nått! pusss ♥ .


we can talk about forever but we only have today.

Datum:2011-09-16 Klockan:00:13:35
Efter allt genomsökande efter kläder till skolfotot imorgon är jag äntligen klar med allt sånt. kryper ner under täcket och taggar fredag helt enkelt! :) natti ♥

sommaren 2011 ♥

Datum:2011-09-15 Klockan:18:50:47
Ta mig tillbaka...
sitter och kollar igenom en massa sommarbilder och bara tänker,vart fasen tog sommaren vägen??? Är inte alls redo (kommer aldrig att vara redo för äcklig höst och vinter. kallt och mörkt uschusch. Vill helst gå i ide eller något haha :(.
men ja. vilse i månstad, avslutnings fest, sommarjobb, sena kvällar, sol, bad, massa shopping, rhodos, varberg, resor, baka mitt i natten, t-kvällar, galna promenader, bröllop, bott ensamma i lägenhet med bästa vänner och så vidare.
Det svider att skriva det här men, sommaren 2011 har varit grymt bra, så bra så att jag ens inte vill lämna just nu fastän sommaren redan lämnat oss heheee,
men farväl underbaraste sommar! ♥

ord från paulina.

Datum:2011-09-14 Klockan:17:43:07

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.


deep sleep

Datum:2011-09-14 Klockan:16:59:50
Jag vågar knappt sova själv längre. Hehee. Det är äckligt läskigt hur djupt jag sover när jag sover ensam. varför egentligen??? Hör sällan att alarmet ringer och stänger av det i sömnen, vad händer? -Jag försover mig.. Drömmer och tror att alarmet går fastän att någon ringer istället, trycker på "svara" fast jag tror att det står "stäng av alarmet", det plingar på dörren i flera minuter, men reagerar jag? -Nej. Pappa väcker mig ibland och jag svarar i sömnen. Herreguuuud, sjukt. Menmen, nu har jag äntligen fått en säkert jättehemsk som kommer skrämma livet ur mig väckarklocka. Hoppas att det hjälper :) .

För övrigt så är det skolfotografering på fredag och jag har panik.
pusss.

face the truth.

Datum:2011-09-13 Klockan:18:19:04
That a person can ruin things for himself and so many others. How to keep you going..
I can't trust those words anymore, want to believe but have stopped to listen,
want to be confident but have stopped hoping.
I can't make you what you want or what to do.
Then fine, you have made your selection, lost much and many.Hope you're happier now
____________________________________________________________________________
Känner att något kul borde hända väldigt snart :) typ resa, överraskningar. Ha-ha. Men ärligt så vill jag ligga hemma hela veckan och ha massa film maraton. Fast samtidigt så vill jag att något väldigt kul ska dyka upp.konstiga tankar.


Ska väll återvända till alla läxböcker innan Idol börjar. Inlämning och plugg till prov. xx

You and me is the only thing that matters.

Datum:2011-09-13 Klockan:11:04:20
Jahopp, kul att bussen kom och så vidare..fast ne. Var bara för mig och emelie att traska hemåt igen, i storm och regn. fyyyy. Åker in halv tolv och har endast en lektion, känns lite sådär..onödigt ändå. menmen.. Drar till frisören i eftermiddag, men mer om det ikväll.


pusss.

Hold my hand and never & never let i go.

Datum:2011-09-12 Klockan:20:51:22
Åh-hå blev skiträdd när ellen skrev till mig att hon vällt med moppen, va helt borta, skiträdd och inte kunde röra sig. Men som tur va kom ambulansen så nu är hon i säkert förvar hos doktorn. Hihi åh stackarn :( . Aaaaja, jag och emelie sitter och tjockar oss framför idol och snart väntas Svenska Hollywoodfruar perfecto.

old pic,fast minnen!

livet är som en direktsändning, den går inte i repris.

Datum:2011-09-12 Klockan:16:57:23
Efter extra mycket sömn, en lång dusch och en dos av mina bästa flickor så mår jag genast bättre. När jag vaknade så stod ellen och lagade mat hemma hos mig, haha sweeet alltså :), sen kom emelie och farmor kom upp med pannkakor till oss. Sån service jag haft idag hähä :). Imorgon ska jag iallafall pallra mig till skolan och frisören. Emelie kom med en jättebra nyhet nyss att vi börjar 10.50 varje tisdagar (!!) så hon sover hos mig inatt.
Menmen, nu ska jag återvända till mina två grisar som sitter vid en annan dator hehehee nerds. :)
pusss.

TATTOOS

Datum:2011-09-12 Klockan:00:35:17
citat, fjädrar, vingar, hjärtan, turduvor. Vad mer behöver jag tillägga?
l.o.v.e.i.t.

sjuklingar @ my place..

Datum:2011-09-11 Klockan:12:43:08
..Yees det är precis vad det är just nu. Jag och ellen ligger här med förkyldning och lite smått feber. Helt utslagna, framför tv:en under filtar. Ja, som sagt. En chill söndag får detta bli, orkar ingenting annat ändå hähä.

1årsen.

pusss.

most people run because deep down, they want to be chased.

Datum:2011-09-10 Klockan:20:46:45
Trevligt att träffa mamma och dom igen. Hade en hel del att prata om eftersom de va ett par veckor sen vi sågs. Kom hem vid kl sex, slängde mig i soffan med en kopp té och datorn, typ helt slöööö och så är jag förkyld med hoppas det inte blir värre bara.. Nehepp nu ska jag joina ellen framför tv:en.

duktigt nellie.

Datum:2011-09-10 Klockan:13:09:25
Hade typ noll tid till att sitta vid datorn igår. Kom hem ganska sent, diskade, duschade, städade och handla och allt såntdär igår eftersom jag är ensam hemma hehee så duktig jag ääär! , Isak sov hos mig inatt men han åkte hem för ett tag sen. Ska strax ta och göra iordning mig för att följa med mamma och alla dom och kolla på när en släkting spelar innebandymatch kl 2, följer med dem och äter middag sen med. Ikväll kommer förhoppningsvis ellen till mig :).


pusss.

word

Datum:2011-09-08 Klockan:22:05:00

Live with no excuses and love with no regrets.


I'm not a fucking princess, I'm the king.

Datum:2011-09-08 Klockan:21:30:27
Vilken kock jag har här hemma :) haha. Ska ta och fixa lite inför imorgon. Ganska lång dag imorgon med så slutar inte förens vid fyra imorgon så är hemma efter fem någongång.. Natti :*


110908

Datum:2011-09-08 Klockan:19:45:44
Lång dag och kom inte hem förens vid fem. d.ö.d. typ. När jag kom hem satt ellen hemma hos mig, hon sover här inatt nämligen. Min lillasyster har så tråkigt utan mig och tycker jag ska ta ledigt från skolan imorgon, haha sweet. Nähä tillbringar resten av kvällen framför tv:en.

pusss.

resultatet..

Datum:2011-09-07 Klockan:19:34:29

oj..

Datum:2011-09-07 Klockan:19:19:11
Precis hemkommen från frisören! Oj..vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt..haha, eh lite ovant känns de ju. Visar bild snart, ska bara äta som jag inte hunnit göra på ett tag. See you soon! Pusss



Never forget that I stand at your side, ready to fight together

Datum:2011-09-06 Klockan:22:25:16
Imorgon gör jag det. Det många fått höra mitt tjat om. Imorgon övergår jag från blond till brunett. Bara så ni vet. Ifall ni undrar vad jag sysslar med imorgon eftermiddag liksom :). I Ulricehamn alltså, drar med mig emelie dit med som ska klippa topparna samtidigt ska dock också klippa mina toppar :( inget som jag tycker om att göra direkt, men det behövs! Men ja, ni får väll se imorgon hur det blev ifall det inte ser helt förjävligt ut, om jag är missnöjd eller nått men det hoppas jag inte på.

Godnatt pusss !

110906

Datum:2011-09-06 Klockan:22:09:57
Skolan gick rätt så snabbt som alla andra dagar, vi blev stalkade av några på badhuset haha sweet. Tillbringat kvällen framför tv:en och pratat i telefon med mamma som nyss är hemkommen från Grekland!



lätt som en plätt

Datum:2011-09-05 Klockan:23:40:01
Usch, gillar inte att lägga upp bilder på mat, känns så...B. förstår inte varför jag gör det ens haha? så köööörd :') men aaaja, det smakade gott iallafall så undvik att "äta med ögonen" om ni förstår.. Nähä, nu ska jag flytta mig till sängen. nighty :*

110905

Datum:2011-09-05 Klockan:22:05:19
Morgonen var jobbig, trött som as. Skolan gick rätt snabbt. Jag och emelie kom på att vi aldrig ätit pannkakstårta så vi åkte hem till mig och gjorde det. Helt okej, men choklad på va asäckligt speciellt chokladsås haha! en liten varning till er bara :). Tittar på Svenska Hollywood fruar och dricker té † hehee sitter fint med lite sovmorgon imorgon, börjar 10.30 nämligen. Pretty awesome kan jag tycka :)).

random guys.
pusss.

duktig flicka

Datum:2011-09-04 Klockan:21:22:30
Jag och ellen drog och solade innan. Måste ta och göra de lite oftare, känner mig asblek haha! Kollat på Idol och just nu står ellen och lagar mat till oss hehe vilken hemmafru hon är :), brukar vara så att hon agerar hemmafru rätt ofta när vi är, så som laga mat, bädda och fixa iordning haha! Men aaja, ska ta och titta på Burlesque innan vi går och lägger oss.

random .



tired of all bullshit.

Datum:2011-09-04 Klockan:17:00:36
Idag är en sån där dag då nästan allting går fel. Svek, missuppfattningar o.s.v menmen, shit happens, I guess.. Och lite söndagsångest på detta med. Vill helst dra täcket över huvudet och sova tills det blir en ny dag, men nejnej mitt rum ser ut som ett bombnedslag, ett berg fullt av disk och engelska läxa som ligger och väntar. Ah en lång behövlig dusch lite chitchat och någon riktigt bra film skulle jag behöva just nu.


friends are like boobs. some are big, some are small. some are real, some are fake.

Datum:2011-09-04 Klockan:16:21:27
whatever I do will be wrong. What I try to will not do it enough.
I'm probably not good enough for you.
Maybe I'm not the one you want in your life.
I am the one causing problems, who do wrong.
I now know my weak points. deep hurt.
Is indeed a friend perfectly?
But anyway, sorry I just been who I am.






you guys made my weekend awesome.

Datum:2011-09-04 Klockan:02:20:43
Jag och emelie drog ner lite spontant till samhället runt tolv, träffade massa goa människor, pratade lite gamla minnen o.s.v. Trevligt med andra ord! :) Drog hem runt halv två och nu sitter vi och dricker té. Helgen slutade rätt grymt bra ändå (och ja jag räknar som att helgen är slut när lördagen är över, haha söndagsångest med andra ord)


Godnatt! :*

110903

Datum:2011-09-03 Klockan:23:35:43
Det är så dumt att planera saker och ting egentligen, för de blir inte som man tänkt sig ändå. Men vi försökte vända de dåliga till något bra, så jag och emelie drog spontant in till borås imorse. Fick med mig skor, linne, kofta bh och jeans. Inte så dumt ändå : ). På kvällen kom ellen till oss, just nu chillar vi i min säng!
pusss.

110902

Datum:2011-09-02 Klockan:15:55:59
Slutade för ett tag sen men sitter kvar i skolan just nu och väntar på att ellen är framme i Borås så att vi kan lösa ut biobiljetterna o.s.v. Skulle egentligen till Liseberg imorgon med men pappa ville så gärna till sin tjej så han skickar iväg mig på en shoppingtur i göteborg istället och inte tackar jag nej till de heller, hehee! :)) Inte ensam dock utan med emelie och en till. Ser ut som att detta kommer att bli en bra helg. Såå, nu startar vi helgen med bio!


pusss.

Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat.

Datum:2011-09-01 Klockan:23:20:51
Jag är så lat att jag inte ens orkar förflytta mig från soffan till duschen, från duschen till sängen. eheh dålig ovana hos lilla nellie. Men jag skyller på att en bra film gick på kanal 6 nyss. Kommer vara rätt frånvarande ifrån bloggen imorgon eller ja ifrån internet över huvud taget, okej förutom facebook i mobilen då eftersom jag ska möta upp ellen i borås efter jag slutat skolan och så går vi på bio. Kommer hem runt halv tio, så antar att emelie sitter hemma hos mig då och bara väntar på att jag ska komma hem och förgylla resten av kvällen aka helgen. Hon ska nämligen bosätta sig hos mig denna helgen också eftersom resten av hennes familj är i fbg. Anyway, godnatt :*

gonna knock you down.

Datum:2011-09-01 Klockan:22:47:22
HAHA farmor alltså.. Lite sådära kass kvällsnatt humor (?)

idag inne på jc.

Datum:2011-09-01 Klockan:22:35:27
ganska så meningslös video kanske.. men vafasen, kände att de va ett tag sen jag la ut videoklipp på bloggen!

skills på mario cart.

Datum:2011-09-01 Klockan:21:15:53
nämen oj, jag vann? förvånad? haha nejdå inte alls! :))

förstaseptembertvåtusenelva.

Datum:2011-09-01 Klockan:20:08:30
Hoppade av bussen i tranemo, började gå hemåt när jag märkte att någon gick bakom mig och när jag vände mig om så gick isak bakom mig, vilken stalker..haha nejdå :) Så han följde med mig hem en stund. Sen kom ellen, drog till ica och ellen skulle ta ut pengar men råkade trycka på en 0 för mycket så ut kom 30st hundralappar HAHA! Fick gå till banken och massa. Sitter och tittar på tv och taggar inte morgondagen, eller okejdå kvällen kommer bli bra med bio i borås med ellen. Morgonen känns som en nightmare redan nu, 06.00 ringer klockan och 07.10 går bussen..suck. Men nej nu ska vi inte klaga. Livet leker, eller?























pusss.

@ school

Datum:2011-09-01 Klockan:11:22:05
Sitter i skolan och har hantverk just nu. Ska strax ha redovisning om epidermis om ni vet vad det ääär :) om inte så får ni ta reda på de själva :)). Skulle haft engelska men läraren är sjuk så slutar tidigare idag! Och jag är F1 avis på mamma och jocke som är i Grekland nu..åh.

saknar feting mycket!

pusss.


RSS 2.0